Arkadaşlar merhaba. İmzamdan da gorulduğu uzere ASUS ROG G15 2020 model bir dizustu bilgisayara sahibim. Cihazım 1-2 hafta once arızalandı ve hicbir şeye tepki vermiyordu. Bende garanti servisine gonderdim. İcindeki fabrika cıkışlı gelen sıvı metal macun akmış ve anakart kısa devre yaparak yanmış. Bu durumda ben guvenlik etiketini hic sokmediğim ve işlemci soğutucu bloğunu da hic acmadığım halde "kullanıcı hatasi" dediler. Bende KVK teknik servisine gidip cihazın neresinde benim hatam olduğunu sorduğumda "cihaza siz veya başka biri sıvı metal uygulamış ve o akmış, bu yuzden" dediler. Bende kendilerine modelin fabrika cıkışı sıvı metal icerdiğini anlattım ve gondermeden 2-3 gun once cektiğim anakartin fotosunu gosterdim; burada etiketin yırtılmadığını gosterip "cihazı acarken guvenlik etiketi uzerinde ve acılmamıştı değil mi diye sordum". Onlarda evet acılmamıştı dediler ve bu konuyu ASUS ile goruşmemi istediler. ASUS ile konuştuğumda sorunu arastıracaklarını soylediler. Haklı olursam haklarım neler dediğimde ise bana sadece "ucretsiz onarim" hakkımın olduğunu soylediler. Cihazı alalı 13 ay oldu. Haklarım nelerdir?

Buraya kadar okuyup dinleyen herkese teşekkurler. İyi forumlar saygılar...