Şimdi 2. el satan bir uygulama kullanıyorum ve satıcı ve alıcı şahsi kişiler oluyor.
Bir urun aldım urunu yarın alacağım ama durumu iyi diye biliyorum onceki satışları da iyi olan guvenilir birinden aldım. Ama adam ortalıkta yok. Hesabı silinmiş.
Para adama gecmedi hala benim hesabımda ama onay bile versem gecmeyecek site parayı kazanmış olacak.
Ben bu adama ulaşabilirim belki adres bıraktı ise eğer gizledi ise ulaşmaya imkan yok coğunlukla gizlemiş oluyor.
Urunu aldıktan sonra ben nasıl bir yol izlemeliyim sizce. İade var ama kargo lazım iade etsem adam olamadığı ve onay vermediği icin para bana gecmez mantıksız site satıcının iadeyi onaylanmasını istiyor. Ben alsam urunu onayladım aldım desem para adama gecmeyecek boyle sacma sapan bir durumda kaldım.
Urunu elimle aldıktan sonra site ile iletişime gececeğim ama yardım lazım nasıl bir yol izleyeyim.
-Not: Urun benimdir diye kişilere burada cevap verilmeyecektir milleti kandırmanın luzumu yok kargo şirketi ile bir şekilde bulacağımı duşunuyorum.
Alınan urun geldi ama satıcı ortada yok
Hukuk0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Alınan urun geldi ama satıcı ortada yok