Aşağıda bulunan resimde;

Firma Unvanı
Vergi Numarası
Mersis Numarası bilgilerine nasıl ulaşabilirim acaba? (SuperOnline icin)

2 yıldan uzun aboneliğimi iptal ettirdiğim icin 1.000 TL ceza bedeli cıkartmışlar. Elimdeki tek şey e-devlette ki bu borc bilgisi. Onun dışında elimde bir şey yok. Eve haciz icin bilgi geldi bugun biraz endişeliyim acıkcası. Hakem heyetine başvuruda bulunmak istiyorum.

Tuketici Hakem Heyetine Başvuru Rehberi Bildiğiniz uzre internet uzerinden alışveriş surecinde mağduriyet yaşayan bircok insan var ve bircoğu "Başımızın gozumuzun sadakası olsun" mantığı ile hareket ettiği icin, "Uğraşmak istemedikleri icin" haklarının peşine duşmuyorlar. Bilincsiz tuketiciyi fırsat bilen satıcılar ise muşteri...
www.technopat.net

Genişletmek icin tıkla...

Bu bağlantıdan yola cıkarak devam edeceğim fakat dediğim gibi resimdeki bilgilere nasıl ulaşacağım konusunda bir fikrim yok. Yardımcı olursanız cok makbule gecer.

Guncelleme:
E-ŞİRKET e-sirket.mkk.com.tr

Genişletmek icin tıkla...

Şu şekilde bir site buldum. Doğrumu bilemiyorum. Bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Ayrıca "Fiş/Fatura No " bilgisini nasıl oğrenebilirim geriye bu kaldı. Bana fatura gondermediler. E-Devlet uzerinde de goremedim. Bunun hakkında da bilgi verirseniz cok sevinirim.