Left kısımdaki kafa bandı ayar surgusu, ancak bu kadar kapanıyor, hatrı sayılır şekilde acık durmakta. Tamamen acarken surgu normal calışıyor, sağ kısımdaki gibi ses cıkarıyor ancak surguyu kapatmaya calışırken sanki bir şeye takılıyor ve gittikce bu takılma yukseliyor, muhtemelen kablo koruması gibi bir şey yanlış montajlandığı veya iskelete yapıştırılmadığı icin oluyor olabilir veya direkt surgu mekanizması hatalı uretilmiş olabilir. Sesini bile duymadım daha, şok yaşayınca direkt muşteri hizmetlerini aradım ve sonrasında burada bu konuyu acıyorum.
Hepsiburada satıcılı Anker Q30 kafa bandı ayarı
Hukuk0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Hepsiburada satıcılı Anker Q30 kafa bandı ayarı
-
25-10-2022, 22:11:47Hala şaşkınlık icerisindeyim. Boyle bir sorunu benden başka yaşayabilecek birisi olacağına ihtimal vermiyorum. Haftasonu indirim ile 999₺'e sipariş verdiğim Anker Q30 kulaklığım bugun elime ulaştı. Heyecanla denemek icin kutusunu actım, kontrollerimi sağladım. Henuz kulaklığı bile calıştırmadan once kafa bandı ayarına bakmak istedim. Sağ kulaklığın olduğu kısımdaki mekanizma, tamamen acılıp kapanabiliyor surgu olarak. Sol kısımdaki ise tamamen acılabiliyor ancak yarısına kadar kapanabiliyor. Gercekten şaka gibi. Led fener ile ufak bir boşluktan gozlem yaparak sorunu belki algılayabilirim dedim ancak bir sonuca varamadım. Vidalarını sokup riske de girmek istemiyorum, belki basit bir şey ise hemen duzeltirim diye duşundum ancak bir aksiyon almadım. Satıcı Hepsiburada, urunu ben 999₺'e aldım, şu an 1199₺ ve Hepsiburada muşteri hizmetlerini aradığımda, bana tek kurulan cumle 'İade talebi oluşturup not kısmına değişim istediğinizi belirtebilirsiniz, duruma gore iadeniz gercekleşir veya inceleme sonrası değişim olabilir'. Yani ısrarla, bunun beni ilgilendirmediğini, değişim istediğimi, iade olursa aynı fiyata urunu tekrar alamayacağımı belirttim ancak yine aynı mecburi yanıtı aldım. Nasıl bir aksiyon almam gerekli yardımcı olabilecek var mı?
Left kısımdaki kafa bandı ayar surgusu, ancak bu kadar kapanıyor, hatrı sayılır şekilde acık durmakta. Tamamen acarken surgu normal calışıyor, sağ kısımdaki gibi ses cıkarıyor ancak surguyu kapatmaya calışırken sanki bir şeye takılıyor ve gittikce bu takılma yukseliyor, muhtemelen kablo koruması gibi bir şey yanlış montajlandığı veya iskelete yapıştırılmadığı icin oluyor olabilir veya direkt surgu mekanizması hatalı uretilmiş olabilir. Sesini bile duymadım daha, şok yaşayınca direkt muşteri hizmetlerini aradım ve sonrasında burada bu konuyu acıyorum.