Merhaba Technopat ailesi,
Gecenlerde forumda bu konuda bahsettiğim Ekran Kartım 2 hafta sonunda (dun) servisten geldi, anakarta taktım ve aynı sorunun devam ettiğini gordum. Aynı gun icinde (dun) Vatan Bilgisayar'a tekrar goturdum ve servise gonderilmesini istedim. Şansıma dun kargoya verebileceklerini soylediler ve bugun sabah yetkili servise ulaştığı ile ilgili mesajlar aldım. Yaklaşık 1 saat once siteden Arızalı Urun Sorgulama ekranından kontrol ettiğimde Yetkili Serviste Hazır ibaresini gordum. İnternette denilene gore, Sorunu giderilmiş anlamına geliyormuş. Vatan Bilgisayarı aradım aynısını soylediler. Daha sonra ServisPoint'i arayıp detaylı bilgi edinmek istedim sonucta 1 gun icinde halledilmiş gorunuyordu. ServisPoint bize daha ulaşmamış dedi. Dedim Vatan Bilgisayar size ulaştığı ve arızasının giderildiğini soyluyor. Yanlış bilgilendirmişler dediler. Tamam dedim. Tekrar Vatan Bilgisayar'ı aradım ve ServisPoint'in dediğini aynı şekilde ilettim. Urununuzun arızası giderilmiş ama size boyle soyluyorlarsa genel merkeze durumu iletiyim dediler.

Bu işin sonu nereye varır? Vatan bilgisayar'ın haberi yok, ServisPoint'in hic haberi yok.