Gectiğimiz hafta Trendyol sitesi uzerinden bir adet Samsung Galaxy M20 model telefon aldım. 1399TL, 1479TL, 1699TL olmak uzere farklı butiklerde farklı fiyatlar mevcuttu. Daha once İncehesap sitesinden alışveriş yapıp memnun kaldığım icin 1479TL olan İncehesap butiğini tercih ettim. Urun aynı gun kargoya verildi ve iki gun sonra 'telefonu' sorunsuz şekilde teslim aldım. Ancak kutu iceriğinden cıkan adaptor 5V1A destekliyor. Urunu almadan once araştırdığım icin icinden hızlı şarj adaptorunun cıktığını biliyordum. Ancak adaptore bakmadan once haliyle kutuyu ve ardından telefonu actım. Trendyol canlı desteğine yazdığımda urunu geri alamayacaklarını soyluyorlar. Konuyla ilgili İncehesap ile goruşeceklerini soylediler ancak bu konuda bir şey yapacaklarını hic sanmıyorum. Cıkan adaptorun urune ait olmadığı cok acık. Kutuda adaptore ayrılan kısmın yarısı kadar yer kaplıyor.
Benim mantığımda geri alınması veya doğru adaptorun gonderilmesi gerekir. Bu konuda ne yapmam gerekir? Şimdiden yardımlarınız icin teşekkurler.
İncehesap Samsung Galaxy M20 icinden yanlış adaptor cıktı
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- İncehesap Samsung Galaxy M20 icinden yanlış adaptor cıktı