Bugun başıma gelen olay. Yakınımın kullanmadığı, Vodafone'dan 0 olarak aldığı, garantili ve faturalı telefona kendi hattımı taktığımda ağ gormuyor gibi bir sorunla karşılaştım. IMEI klonlaması hic aklıma gelmediği icin basit yazılımsal bir hatadır dedim ve fabrika ayarlarına dondurdum. Tabii olmadı. e-Devlet'ten kontrol ettiğimde IMEI'sinin klonlandığını oğrendim. Telefon Samsung'a 600F. 2018 yılında Vodafone'dan 2800 liraya alınmış. Faturası, kutusu vs her şeyi mevcut. Yine e-Devlet'ten numara eşleşmesi yaptım. Yakınımın numarasıyla eşleşiyor, benimkiyle eşleşmiyor. Yaklaşık 2-3 saattir internette araştırıyorum, maalesef her konuda olduğu gibi bu konuda da yasalar tuketiciyi eziyor. Yani hem malım calınıyor hem ceremesini ben cekiyorum, gercekten akıl almayacak bir olay. Sanırım bu durum sadece Turkiye'de yaşanıyor dunyada.

Hafta sonu telefonun satın alındığı bayiye gidip konuşacağız. Sonrasında tuketici hakem heyetine başvuracağız. Aynı zamanda Samsung'un kendi sitesinde calınan IMEI'ler icin bir form var onu dolduracağız. Başka yapmamız gereken neler vardır? Bunlardan sonra ne gibi bir sonuc alırız? Telefonun para iadesi mi olur yoksa yeni numaraya tekrar mı tanımlanır? Tecrube sahipleri bilgilerini paylaşırsa sevinirim.