3-4 gun sonra yani dun, evime kargo geldi. Actım ve servis raporunda sorun tespit edildiği ve sonuc kısmında 'Urun yenisi ile değiştirildi' yazmaktaydı. Bu gelen ikinci Q30 da ilki gibi jelatini kısmen yırtılmış, ve kulaklıkta izler mevcuttu, yani sıfır değildi. Sorun etmedim ve temizleyip denemek istedim. Fiziksel sorunu yoktu, kafa bandı ayarı da normaldi. Calıştırdım ve cihazıma bağladım ancak sonuc yine husran. Muzik gurusu olmaya gerek kalmayacak şekilde net olarak sağ kulaklıktan sol kulaklığa gore daha fazla ses geliyor. Fark cok az ancak gercekten belli ve rahatsız edici.
Cumartesi akşamı elime ulaştı dun ve bu sebeple Sanal BT muşteri hizmetlerine ulaşamadım, ne olur ne olmaz diye Hepsiburada uzerinden kayıt oluşturdum durumu bildirerek. Şimdi durum şu, ben bu kulaklığı 999₺'e satın aldım ve şu an iade edersem tekrar alamayacağım. Ben yine değişim istiyorum ancak Sanal BT firmasının Hepsiburada uzerinden kurduğu tezgah cok guzel işliyor, tamir gormuş veya sorunlu urunleri indirim adı altında piyasa altı fiyata satıyorlar ve Hepsiburada buna goz yumuyor. Belki 1000'i aşkın e-ticaret alışverişimde en cok sorunu gectiğimiz 1 ay icerisinde yaşadım, şaka gibi gelmeye başladı yani sınanıyorum sanırım.
İade veya onarım istemediğim icin, izleyebileceğim tek yol yine Sanal BT ile goruşup, bu urun de bozuk cıktı, yenisi ile değişim talep ediyorum demek mi? Bunu sorma nedenim; tekrar değişim kabul ettiler diyelim ve kulaklık tekrar bana ulaştı, o da bozuk cıkarsa ne yapacağım?
Not: Kulaklı kutusunun uzerinde, jelatin uzerinden tukenmez kalem ile '2' yazıyordu, resmen tokatlamaya calışıyorlar muşteriyi. İndirimden alanlara acılmış kutu gonderiliyor. Zaten bu da bozuk cıktı yani yasal olarak ben ne yapabilirim? Siparişi vereli 15 gun oldu, kulaklığı henuz kullanamadım bile, bunun bedelini kim odeyecek?
Gorselleri ekledim, yarım A4 şeklinde bir servis raporu, cumleler bile sığmamış kutucuklara. Ayrıca kutuyu goruyorsunuz, jelatin yırtık, kutu zaten daha once acılmış eminim, uzerinde '2' rakamı yer almakta, artık hangi klasman muşterilere gonderilmek icin kenarda bekletildiyse.