Oncelikle merhabalar, Teknobiyotik ile 8 aydır dava surecindeyiz. Kendilerinden zamanında RX 570 almıştım 1270 TL'ye ancak bir sene sonra kendi kendine arıza yaptı ve bende servislerini gonderdim. Gonderdikten 15 gun sonra kartın bozulup tamir edilemeyeceğini stok sorunu olduğundan dolayı para iadesi yapacaklarını belirttiler. Ben de bunu kabul etmedim cunku gunumuzde bu kartın sıfırları 5000 - 6000 TL civarlarında dolaşıyor. Ben de bunun uzerine THH uzerinden başvuru yaptım ve 6 ay sonra başvuruyu kazandığımı gordum. Ancak Teknobiyotik bu durumu umursamadı ve hala 1270 TL iade yapmak icin ısrar etti. En sonunda haklı olduğumu bildiğimden icra takibi actırmaya karar verdim. 2 ay sonrasında actırabildim cunku musait bir zaman bulamıyordum. Bugun icrayı acalı 4. gun ve beni bugun arayıp yine 1270 TL iade icin hesap numarası istediler. Cunku biliyorlar artık başka secenekleri kalmadı ve son kozlarını oynuyorlar. Ama yine de hala icimde bir korku var bir şekilde bu icra işini de atlatırlar diye. Bu yuzden şu sorularıma cevap arıyorum.

-İcrayı THH'a da yaptıkları gibi umursamadan gecebilirler mi?

-Eğer benden habersiz gunumuz piyasasındaki parayı değil de 1270 TL'yi yatırırlarsa ne yapacağım?

Bu soruların cevaplarını verenlere teşekkur ediyorum.