17.02.2019'da Vatan Bilgisayar mağazasında bilgisayar topladım. Ekran kartı olarak Asus Rog Strix Rtx 2060 6 Gb aldım. Yanında oyun promosyonu olduğunu ve [email protected] adresine mail atmamı soylediler. Soylendiği gibi mail attım ve 2 gun sonra 2 adet promosyon kodu geldi. İlki Battlefield 5 veya Anthem alabileceğim bir koddu ve Battlefield 5'i aldım.
İkinci kod Call Of Duty Black Ops 4 koduydu. Bu kodu aktifleștirmek icin maildeki bağlantıdan Asus'un sitesine girdim. Gerekli bilgileri doldurdum ve son sayfada benden aldığım urunu listeden secmemi ve urun kutusunun resmini siteye yuklememi istedi. Fakat listede RTX2080'den GTX1060'a kadar her model varken sadece RTX 2060 modelleri yoktu. Bende Asus'a mail attım. RTX 2060 modellerinin kampanya dahilinde olmadığını soylediler. Tekrar Vatan Bilgisayar'a mail attım. Onlarda RTX2060'ın kampanya dahilinde olmadığını soylediler. Neden kod gonderdiniz diye sorduğumda cevap alamadım. Muşteri hizmetlerini aradım ve onlarda bu konuda destek sağlamadıklarını, mail atmamı soylediler.
Şimdi bir yanlış yapılmış belli. Ama Call Of Duty Black Ops 4 benim almak icin kenara butce ayırdığım bir oyundu. Promosyon kodu gonderilince bende başka oyun aldım. Ama Call Of Duty Black Ops 4'u etkinleştiremedim. Vatan Bilgisayar'ın hatası yuzunden şu an mağdur oldum. Cunku sistemi yeni topladığım icin uzun bir sure oyun icin butce ayıramayacağım. Bu konuda ne yapabilirim?
Vatan Bilgisayar Yanlış Promosyon Kodu Gonderdi
Hukuk0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hukuk
- Vatan Bilgisayar Yanlış Promosyon Kodu Gonderdi