Sosyal medyada “Prenses Glitterhead” olarak bilinen Alicia adlı kadın, paylaşımlarıyla dikkat cekiyor. Kadını farklı yapan ise olmayan dişleri ve makyajla burunduğu kusursuz goruntu… New York'ta yaşadığı belirtilen kadın, hamilelikten sonra vucudundaki az miktarda bulunan kalsiyum nedeniyle tum dişlerini kaybetti. Goruntusu tamamen değişen kadın, cozum yolu ararken; hayata kusmedi ve o halinden memnun bir şekilde videolar cekmeye başladı. Binlerce kişiye ulaşan kadın, sonrasında işin icine makyajı da ekledi ve bambaşka bir Alicia sundu. Bazıları bunun “nitelikli dolandırıcılık” olduğunu duşunse de o klipler cekmeye devam etti. Şimdilerde milyonlarca goruntulemeye ulaşan Alicia, gunluk olarak alt ve ust diş protezlerini takıyor, giyiniyor ve kendini daha iyi gosteriyor. Makyajla kendisini adeta yeniden tasarlayan kadın Hayatına dair bir de kısa demec veren kadın, “Klipleri yayınlayarak, bir topluluk oluşturmak ve benzer bir deneyim yaşayanlara yardım etmek istedim. Diş eksikliği buyuk utanca neden olabilir ve bu nedenle insanlar bir cozum aramazlar. Ben de, protezleri aldığımda kendimden utandım, cunku dişler gercek değildi.” diyor.