Merhaba, hemenalir.com uzerinde iPhone 11 icin gayet cezbedici bir kampanya gordum. Sitenin etbis ve ito uzerinde doğrulanmış kayıtları bulunuyor. Sitenin şubat 2021 icerisinde kurulduğunu oğrendim. Şu anlık olarak genel araştırma yaptım ve site hakkında olumsuz bir şeye rastlamadım. Canlı destek uzerinden ticaret bilgilerini istedim ve hic ikiletmeden verdiler. (vergi numarası, mersis numarası, ticaret sicil no vb. şeyler) ayrıca bu numaraları sorgulattığımda da işin icinde yanlış bir şey olmadığını gordum. Telefonu satanlarla iletişime gectim ve satıcıdan "merhaba, indirimi hemenalir yapmakta. Biz normal fiyattan satıyoruz onlar bizim aracı tutarımızı karşılıyor. Kendileriyle goruşebilirsiniz." yanıtını aldım.
Urun yorumlarına ve Instagram sayfalarındaki yorumlara baktığımda da genel olarak urunden yana sıkıntı yaşayan olmamış. IMEI sorgulaması yaptıran kişiler var ve orijinal iPhone. Garanti belgesinin gelmediğini fakat faturanın garanti yerine gectiğini oğrendim. Ama e-fatura garanti yerine geciyor mu bilmiyorum, bu konu hakkında da yardımcı olursanız sevinirim.

Kafamda pek puruz kalmadı. Daha ne yapabilirim bilmiyorum sizlerin de fikrini almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Fiyatı yarı yarıya duşurmeleri benim de aklımda şuphe uyandırdı ama bunları oğrendikten sonra sanki sıkıntı yaşamayacakmışım gibi gorunuyor.