Merhaba arkadaslar.win xp kullanıyorum. pc min ozellikleri sunlar :

MS WİNDOWS XP PROFESSİONAL SP 3
İNTEL CELERON CPU 2.40 GHz. 256 MB RAM - RADEON 9250

Benim Ekliyeceklerim sunlar ;;
256 mb ram (İNTEL CELERON CPU 2.40 GHz)
128 mb ekran kartı (Radeon 9250 )
Windows Xp

Bildiğiniz gibi xp bazen kendi kendini guncelliyor.bu guncelleme sırasında pc me bir sality bulastı ve milyonlarca dosyada turemiş malesef.bilgili bir arkadasa danıstım.teamspeak ile pc yi inceledi ve sality olduğunu oğrendi.kasparesky sality killer programını calıştırdığımızda 2 saat sonra bir dosyaya sıra geldi ki 2 saat bir dosyada tarama yapıp durdu.ben pc nin donduğunu duşunerek programı kapattım ve programı sildim.ve bir rar dosyası indirdim dosyadakiler sality off - sality oqua mıdır nedir boyle bir programdı.calıştırdığımda 10 sn sonra kapanıyor ve pc yeniden baslattığımda da oyle oluyor.ve son care olarak avg sality killer indirdim.program cok iyiye benziyor fakat sality oyle bulaşmış olmalı ki yarım saatte ancak 1 dosyayı inceleyebildi ve malesef benim sality oldurmeye ayıracak 1 haftam yok...sonra avastı ve nice virus programlarını indirdim.avastı actığımda ilk başta setupu actığımda avast yazısı etrafında birşeyler donuyor ve birsey acılmıyodu.ve diğer virus programlarının setupları hic acılmıyodu.sorularım hızlı sality temizlemek ve avastı acmak.Okumaya zaman ayırdığınız icin teşekkur ederim
Saygılar...