Alıcı urunu beğenmedi ama bana eksik / bozuk yolladı. Ben ne yapacağım?

Sahibinden.com, urunler ve ilanlar konusunda sadece yer sağlayıcı hizmeti vermekte olup urunlerin iceriğini bilmemektedir. Urunun bozuk gonderildiği veya bozuk geldiği yonunde bir karar verememektedir.

Hasarsız olarak gonderim yaptığınız urununuze zarar verilerek geri gonderim yapıldıysa konuyla ilgili olarak size gelen urunle ilgili olarak alıcı hakkında yasal yollara başvurabilirsiniz. Bu doğrultuda oncelikle urun gonderirken paketleme işlemini kargo gorevlisinin yanında gercekleştirmeniz ve urunun genel gorunuşu hakkında kargo gorevlisine urunu gonderirken bir tutanak tutturmanızı oneririz. Aynı şekilde tarafınıza gelen urunu de kargo gorevlisinin yanında tutanak tutturarak acabilirsiniz. Urununuzle ilgili olarak bu şekilde oluşabilecek bir durumda elinizdeki belgeleri yasal bir işlem başlatmak icin kullanabilirsiniz.

https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/360020553240-Satılan-Urunun-İptal-ve-İade-Sureci-Nasıl-İşliyor-

Yani arkadaşlar size soruyorum sahibinden bu gorevi ustlenmiyorsa hizmet bedelini niye alıyor. Bu arada sahibinden Param Guvende hizmetini 1 senedir aktif kullanıyorum. 32 tane satışım oldu ama art niyeli birine denk gelirseniz sahibinden yanınızda durmayabilir bugun bunu oğrendim.