Biliyorum belki bu mağazayı duymadınız ama yine de olan durumu aktarayım;
Bundan tam 1 ay evvel yani 9.1.2017 tarihinde bir urun sipariş ettim. Kapıda odeme yaptım, başka turlu odeme fırsatım yoktu cunku. Her neyse 1 ay gecti aradım dedim urun gelmedi kapıda odeme kapalı dedi. Sipariş verirsiniz ama urun cıkmaz dedi. Konuştum ettim falan. Şimdi 1 ay once urun 60 liraydı sonrasında 100 lira oldu. Diyorum ki sipariş bilgilerimin cıktısını gostersem oradan siparişimi alsam dedim yok dedi 100 lira vermelisiniz dedi. Sipariş verirsiniz ama kalkmaz demek sipariş orada kalır demek oradan ben 60 liraya alma hakkım var yani. Sitede hic uyarı yok bir şey yok sipariş verebiliyorsunuz ama sipariş gelmiyor. Adam bunu bilmeden belki sipariş verecek benim gibi 1 ay bekleyecek. Oradaki karşılayan adam da insan yerine koymuyor "almayacaksan alma" kafasında. 100 liram da var ama 60 lira pahası olan bir şeye niye 100 lira vereyim ustelik sipariş vermişim 1 ay niye bekletiyorsunuz uyarı cıksa kapıda odeme yok sipariş kalkmıyor diye direkt mağazaya gider elden teslim yaparım. 1 ay gectikten sonra 100 lira olmuş ben alır mıyım onu? Her neyse n11'de şu an 60 lira indirimde en gec 2 haftada gelir. Zaten Aliexpress'ten cok alışveriş yaptığım icin 15 gunde gelmesi benim icin iyidir yani. Bu da boyle bir sacmalıktır yani ne yapalım.