Arkadaşlar başlıkta da gorulduğu gibi size hepsiburada iade tecrubemi sizlere aktaracam.
22.12.16 gunu incehesapın HB mağazasından bir Asus laptop satın aldım. Elime 26.12.16 ulaştı. Yani pazartesi gunu urunu actım haliyle kutu yıprandı. Sonra freedos olarak geldiği icin Windows yaptım hemen. Oyunlar falan yukledim. Sonra girdim oyuna FPS ucuyor RL'de ultra da 110 FPS aldım. Daha 5 DK gecmeden bilgisayar dondu. Bende duğmeye bastım kapattım yeniden actım bu sefer şifre yerinde dondu. Heralde Windows yanlış attim dedim kapattım. Ertesi gun bilgisayarciya goturdum Windows doğru mu attım diye doğru atmışım. Cunku ilk denememdi doğru yapmamış olabilirim diye. Sonra geldi bilgisayarcidan duzelmiş gibiydi. Sonra sorun yine tekrarladı bu sefer iade etmeye karar verdim. İade formunu doldurdum HB sitesinden fakat fatura yoktu. Bende HB muşteri hizmetlerini aradım fatura yok dedim. Onlarda yollayalim dediler. Sonra ertesi gun faturasız gonderebilirsiniz diye mesaj geldi. 30.12.16 kargoya verdim. Kargoda bedava. Pazartesi incehesap'tan aradılar dedilerki neden memnun kalmadınız diye. Bende donuyor ve başka sorunlarinida dedim. Asus servisine gondereceğiz eğer dediğiniz sorunlar varsa iade yaparız dediler ya da tamir edip yollarız dediler. Carşamba gunu yani dun iade durumu onaylandı yazıyordu. Bugunde 2 gun icerisinde paranız geri yatacak diye mesaj geldiler. Toplamda sipariş ettiğim gunden 14 gun sonra iade etmiş oldum. Kutu yıpranmasına rağmen. Deneyimim bu kadardı