D.F.S bilgisayardan birşeyler almayı duşunen, guvenilir olup olmadığını merak edenler icin deneyimimi paylaşmak istedim.

İnternet sitelerinden i5 6500 işlemci aldım sepete ekledim odemeyi yapmak icin
cep telefonundan denizbank internet şubesini kullanarak havale ile yapmak istedim ilk defa cepten havale yapacağım icin beceremedim. İşlemin yarısında iptal ettim sonra tekrar sepete ekledim yine denedim ama yine beceremedim Bir baktım aynı urunu 2 defa sipariş etmişim. Gece vakti olduğu icin sabah uyanınca hallederim deyip bıraktım. Her neyse daha sonra D.F.S bilgisayarı aradım hatalı siparişlerim olduğunu iptal etmek istediğimi beceremediğimi soyledim hemen yardımcı oldular. Siparişlerimden birini iptal ettiler ilk siparişimi yeniden aktifleştirip doğru şekilde odeme yapabilmem icin beni yonledirdiler ve EFT yolu ile parasını yolladım 5 dk sonra odemeniz gercekleşti maili aldım. Daha sonralarında ise siparişiniz kargolandı maili geldi toplamda 2 gunde halletim sorunsuzca paket geldi. Kutu ve iceriği sapa sağlam tabi işlemci olduğu icin şu an onu deneyemedim. Her neyse alış veriş yapmayı duşunenler icin umarım faydası olur. iyi gunler.