1- Tabii ilk once uye olmanız gerekiyor bunun icin webdenal.com anasayfasında, sağ ustte yer alan "Uye Ol" butonuna tıkladığınızda aşağıdaki bilgileri girip uye olabilirsiniz.
Eğer siteye uye iseniz yine sağ ustte yer alan "Uye Giriş" butonuna tıklayıp, bilgilerinizi yazarak giriş yapabilirsiniz.
2- Ardından satın alacağınız urunu "Arama" yaparak bulabilirsiniz. Sepetinize eklemek icin ise "Satın Al" butonuna tıklamanız yeterlidir. Urun bilgilerine bakmak icin aşağıdaki fotoğrafta biraz aşağı inerek inceleyebilirsiniz.
Sepetinize eklediğiniz urunleri gorebilmek icin sağ ust koşedeki "Sepetim"'e tıklamalısınız.
3- Alacağınız urunlere karar verip, sepetinize ekledikten sonra satın alma işlemine gecmek icin sağ alt koşedeki "Odeme Secenekleri"'nden size uygun olanı secip, "Satın Almaya Gec"'e tıklamalısınız (Ben Tek Cekimi sectim).
4- Ardından sizden Adres Bilgilerini (Fatura/Teslimat Adreslerini) yazmanız istenecektir. Fatura Adresi bilgilerini girdikten sonra "Devam" deyiniz. Cıkan ekranda bu sefer Teslimat Adresini girmeniz istenecektir. Bunu da doldurup tekrar "Devam" deyiniz.
Not: "Devam" demeden once bilgileri kontrol etmeyi unutmayınız.
5- Ardından sizden, 2. Adım-Odeme Bilgilerini girmeniz istenecektir. Dikkatli olunuz, doğru yazınız ve kontrol ediniz.
- "3D Secure kullanarak odeme yapmak istiyorum." Bunun anlamı; odemeyi tamamlamadan once guvenlik amaclı, telefonunuza kod gelecektir. Eğer gelmesini istiyorsanız işaretleyiniz (işaretlemenizi oneririm).
İyice kontrol ettikten sonra "Siparişi Tamamla" diyebilirsiniz.
6- Eğer "3D Secure kullanarak odeme yapmayı sectiyseniz karşınıza Kod gondermek icin telefonunuzun doğru olup olmadığını soruyor. Kontrol edin, doğruysa "Devam" deyin.
Telefonunuza gelen kodu girin ve tekrar "Devam" deyin.
Ardından karşınıza "Siparişiniz Başarıyla Alınmıştır." ekranı gelecektir.
Ve siparişiniz tamamlanır