Arkadaşlar bugun oyun arayışına girmiştim. Overwatch oyununu alacaktım. Ucuz yerlere bakıyordum tesadufen Gittigidiyor uzerinden Star Wars Battlefront oyunundaki mucizevi fiyatı gordum ve hemen ilana girdim.
İlan Linki: Star Wars Battlefront Deluxe Edt. Origin Hesap GittiGidiyor'da 200234609 Once yorumları okudum ve olumlu sonucları gorunce almaya karar verdim.
Aldıktan sonra butun hesap bilgilerini değiştirmemi istediler, ben de değiştirdim ve oyunu indirmeye bıraktım ama şimdi baktığımda hesabın şifresi değiştirilmişti.
Tek cekindiğim nokta var o da bu hesapların calıntı olması. Satıcı hesapları toplu alıyoruz dedi ama guvenemedim. Şu an sorunu bildirdim onlara cevap bekliyorum.

Arkadaşlar fastergameshop Gittigidiyor mağazasından hesap turu alış verişler yapmayınız. Buyuk ihtimalle calıntı hesap satıyorlar. KKTC de bulunan kucuk bir kuruluş kesinlikle guven vermiyorlar. Aldığım hesabın icinde Battlefield 4, Star Wars Battlefront ve Hardline vardı. Kimse o fiyata hesap satmaz ve şupheli bir durum aldığım hesap 1 gune kalmadan şifre ve guvenlik sorusunu değiştirmeme rağmen şifresi ve maili değiştirilmişti. Buyuk ihtimalle hesabın sahibi EA destek ile iletişime gecip hesabını geri aldı. Buna cok sevindim acıkcası. Şuan odediğim paranın bana geri iade edilmesini bekliyorum surekli ilgileniyoruz diye geciştiriyorlar.