Selam. Bu konuda sizlere mobil odeme ile istediğinizi almanız icin yardımcı olmaya calışacağım.

Oncelikle, ben Turk Telekom kullanıcısıyım Turkcell ile Vodafone'da olur mu bilemem ama olacağını umuyorum deneyebilirsiniz.

Alabileceğiniz şeyler;
Bilgisayar ekipmanları donanımları Getir Yemeksepeti gibi yerlerden yemek&market ihtiyacları E-pin Giyim Ayakkabı Sanal kart ile Steam'den oyun almak vs. yani sanal kartın gectiği her yerde harcayabilirsiniz deneyerek oğrenin ben getirde ve Amazon'da kullandım sizde istediğiniz yerde deneyebilirsiiniz. Nasıl Yapılır?
Play Store uzerinden iyzico uygulamasını yukleyip kayıt oluyoruz uyeliğimizi onaylıyoruz. (yaş fark etmeksizin 14 yaşında kuzenim abisinin numarası uzerinden kayıt oldu ebeveynleriniz numarası uzerinden kayıt olabilirsiniz.) Hattınızda mobil odemeyi aktifleştirin. İnternetten bulabilirsiniz Uygulamada bir sanal kart oluşturun Para yatır kısmına girin operator ile yukleme kısmına girin Cekmek istediğiniz miktarı belirtin. Komisyon oluyor orneğin: 100 lirada 8,50 gibi Gelen mesaja onay verin. Artık para sanal kartınızda. Coğu yerde kullanabilirsiniz Notlar
Bildiğimi anlattım kartın gectiği yerlerde kullanabilirsiniz dedim fakat belli başlı yerler yok İtemsatış Amazon Trendyol vs gibi farklı farklı sitelerde odeme olarak kullanabilirsiniz sonucta o da bir kart.
Unutmadan, parayı cekemezsiniz.