Oncelikle her alışverişte ucretsiz kargo kullanamıyorsunuz. Ben beş urunu ucretsiz kargoyla alınca uyarı maili gelmişti. Aşırıya kacmamak gerek. Ayrıca talebiniz reddedilirse ikinci bir mail atarak ucretsiz kargo talebinde bulunabilirsiniz. Bu, mailinizi yanıtlayan Amazon calışanına ve sizin yazdığınız maile bağlı. Ozet olarak siz mail atarak urunu almak icin kargo ucretini odeyemeyeceğinizi, bu konuda onlardan yardım istediğinizi belirteceksiniz.
Kargo indirimini almak icin urunun sipariş olarak kayıtlı olması gerekmektedir. Sepete eklenmiş olan urunde kargo ucreti iptal ettirilemez. Eğer kartınızda kargo ucreti icin de yeterli miktarda para varsa parayı sipariş anında otomatik olarak cekeceğinden odemeyi geri alma şansınız olmayabilir. Bu sebeple kredi kartıyla satın almadan once boş bir on odemeli kart ile satın almayı deneyin. Help -> Need More Help? -> Contact Us kısmına girin. Birinci secenekten "An Order I Placed" secili olarak gelecektir. O kalsın. Alttaki "Select an Issue" kısmından "More Order Issues" diyelim. Secince altta bir tane daha cıkacak, ona da "Other order question or issue" diyelim. Acılan kutucuğa "Shipping Price" yazabiliriz. Tamamladıktan sonra alttan E-mail'i secelim. Acılan penceredeki kutucuğa İngilizce olarak kargo indirimine ihtiyacımız olduğunu belirtmemiz gerek. Ben ilk siparişim icin boyle yazmışım: "Hello. I can't pay because of shipping price. Can you help me for my first order? Thank you."
Anlamı ise: "Merhaba. Kargo ucreti sebebiyle odemeyi yapamıyorum. İlk siparişim icin yardımcı olabilir misiniz? Teşekkurler."
Siz de bu mail yoluyla derdinizi anlatarak kargo ucret iptalini isteyebilirsiniz. Sistem olarak en gec on iki saat icinde cevap gelmesi gerekmekte. Ancak birkac saat icinde geri donuş yapılıyor. Red cevabı alırsanız tekrar deneyebilirsiniz. Ancak karşı tarafı bıktırırsanız veya tekrar tekrar mail atarsanız hesabınızın kapanma riskinin olduğunu da belirteyim. Teşekkurler.