Elbette Rus'lar. Guzel bir İngilizce ile bile anlatsanız adamlar sorduğunuz sorunun cevabının tersinin de tersini veriyor. Yani satıcıyla belli bir noktaya kadar konuşup bırakmak lazım. Eğer satıcıyla anlaşamazsanız ilk olarak urune kotu oy veriyorsunuz. Tabii satıcı bunu kaldıramayıp iade olmayan urune iade talebi cıkartıyor. Peki bu işlemler nasıl yuruyor? İşte sorunlar ve cevaplar:
Urunu kredi kartınızla sanal pos uzerinden aldınız, iade nereden gelecek? İadeyi WebMoney uzerinden yapmakta ısrarlılar. Bunu yoneticilere anlatana kadar insan cidden parasının peşine duşmekten korkuyor. İstedikleri tek şey Rus vatandaşlarına yardımcı olmak, diğer ulke vatandaşlarına yardımcı olmaktan cok cekiniyorlar. Neden mi, buyrun:
"WMR purse" şeklinde gecen WebMoney Rus Rublesi oluyor. Yani Rus'lara rahatlıkla iade verebiliyorlar. Aşağıdaki numara olayı da sadece Rus'lara ozel. Bizim kullanabileceğimiz tek bir yontem var, o da "WMR purse" diye gecen ilginc WebMoney cuzdanı. Bununla alakalı WebMoney taraflı yetkili kişilerle iletişime gectim. Standart WebMoney hesaplarının WMR cuzdanı oluşturamadığını, hesaplarını kimlik yonunden onaylamaları gerektiğini belirttiler. Yaptıkları programları sadece kendi taraflarının kullanabileceği kadar karışık. Butun kullanıcıları bu sebepten şikayetci. Panele giriş yapıyorsunuz Turkce. Bir yardım sayfasına gidiyorsunuz Rus dilinde. Bu nasıl ayrım boyle? Yok efendim, WebMoney ile urun alanlar kandırılmadan, dolandırılmadan alışveriş yapabiliyormuş. Cunku satıcıyı korumuyormuş? Bu ne şimdi? Kim neden boyle bir yerden alışveriş yapsın? Ben kredi kartımla oduyorum, iade seceneklerim WebMoney?.. İlk defa boyle bir şeyle karşılaştım. İlk defa adını duyup da adımımı atmadığım WebMoney'e adım attım ve gene sorunlarla karşılaştım. Bizden hesabımızı onaylamamız icin T.C. Kimlik kartımızın arkalı onlu tarayıcıdan veya fotoğraf cekilmiş halini tek bir JPEG dosyasında birleştirip yollamamızı. Adresimizin doğru olduğunu kanıtlamak icin adımıza gelmiş fatura gerekliymiş. Faturada adres ve isim, soyadımız doğru bicimde olmalıymış. Bunları yolladıktan sonra 15 dakika - 2 saat arasında hesabımız onaylanacakmış. Kim bunlarla uğraşıp da hesabını onaylar? Bir T.C. Kimlik ve SMS onaylaması yetmez miydi? Rus'lara neden bu kadar oncelik veriliyor? Benim adıma gelen eve bir fatura bulunmuyordu. O sebepten biraz daha uzaklaştım durumdan.
Plati.ru kredi kartı sanal pos olarak PayU sistemini kullanıyor. Bu PayU odeme sisteminde de geri odeme seceneğini olduğunu biliyoruz? Peki neden iadeyi kart uzerinden yapmıyor?
Sistemleri PayU uzerinde biriken bakiyeyi WebMoney havuzuna aktarma mantığıyla calışıyor. Bu sebepten bakiye WebMoney'e gecene kadar Plati.ru satıcıya kendi parasını yolluyor, daha sonra bu para havuza ekleniyor. 3D odeme sistemi olan yerde kandırılacaksak orada bir sorun vardır? 3D'yi gecen kişiler gormedim. Geciyorlarsa da ailelerinin kartlarını ve telefonlarını kullanıyorlar. Bazı kartlarının da 3D'si kapalı oluyor ve o sebepten 3D'ye takılmadan odeme yapabiliyorlar. Fakat PayU'da o sistem yok. 3D kesinlikle şart.
Peki ben geri odememi nasıl aldım? Biraz zor da olsa Plati.ru desteğiyle goruştum mail aracılığla. İlk başta ısrarla bana WMR cuzdan kodumu vermem gerektiğini belirttiler. Fakat benim Turkiye vatandaşı olduğumu ve bunun icin bircok onay yapmam gerektiğini ve gerekli belgelerin tam olmadığını ozenlice mail şeklinde yolladım. Fakat 4-5 mail aynı şekilde ısrarcı bicimde benden WebMoney hesabı acmamı istediler. Yukarıda iade panelinden resimde yazan bir cumle var, "Kayıt olmak 3 dakikayı gecmez." gecmesin kardeşim? Onay işlemi Turkiye vatandaşına kac gun suruyor bilgileri var mı? Ne kadar bizi anlamasalar da buradan Plati.ru'nun belli başlı ozelliklerini kınıyoruz. Satıcıları zor durumda bırakmaları dahil. Sanki yasaya uygun olmayan satış sistemi yapıyorsunuz. Son mailde bana PayU geri odeme sistemi icin calıştıklarını ve beklemem gerektiğini yazdılar. Bir gun sonra PayU'dan iade maili geldi. 1-3 iş gunu icerisinde kartımda olacağından bahsettiler. Az once alıp da gelmeyen başka bir urun icin de aynı işlemi yaptırdım. Artık adamlar cevap vermiyorlar bile. Harika bir destekleri var. (!) Teşekkurler Plati.ru, teşekkurler WebMoney, insanları bu kadar şey icin kendinizi korumak icin gereksiz şeylerle uğraştırdığınız icin. Buradan PayU Turkiye'ye cok teşekkur ederim. Her turlu mailime cevap verdiler. Gereksiz şeyler diyorum, nedeni, daha basite indirgenebilecek şeyler bunlar. İade sureci hakkında sizlere bilgi vermeye devam edeceğim.
Bu konunun amacı nedir? Amacım insanlar bilgilendirerek Plati.ru'dan bir urun almadan once bu konuyu guzelce okuyup WebMoney'den hesabını guzelce onaylaması gerektiği. Eğer yeterli belgesi yoksa hic girmesin bu işe.
Peki iade sebebim nedir? İlk başta Steam'den birkac oyun almak istemiştim, Tabii bildiğiniz gibi Plati.ru'daki butun urunlerin yarısından fazlası RU tagını iceriyor. Yani Rusya'da etkinleştirebiliyoruz. Aldığım satıcıların urun tanıtımında RU tagı olmadığı icin aldığım icin ortada kaldım. Satıcı kendini hatalı fark edince ceza almamak icin direk iadeye ceviriyor. Ve bu WMR cuzdanı ile karşılaşıyorsunuz. Cok uzucu bir durum oluyor eğer WebMoney onaylı hesabınız yoksa. Tekrardan buradan PayU Turkiye'ye teşekkurler, Plati.ru desteğine de birazcık olsa da yardımlarından dolayı teşekkurler. Ne kadar bizleri anlamasalar da istediğimizi yerine getirdikleri icin...
Plati.ru'dan uzak durmak icin birkac sebep. Bunlar daha kotu de olabilirdi. Karta iade geldiği zaman konuya yazarım. Gecikme surelerini de sizlere iletirim. Hepinize iyi Sosyal'ler. Sormak istediğiniz bir soru olursa konu altından sorabilirsiniz.