Merhaba. Ben daha once hic figur almadım lakin AliExpress'de cok ucuz anime figurleri var AliExpress'ten de hic alışveriş yapmadım. Nelere dikkat etmeliyim ve daha once alışveriş yapmış arkadaşların başına bir sorun geldi mi?
Alımayı duşunduğum anime figurler:

1. Anime figur: 19.06US $ 40% OFF|24cm Anime bir Plece sapları dort imparatorlar Chronicle usta yıldız parcası Pvc heykelcik heykel koleksiyonu Model oyuncaklar hediyeler| | - AliExpress

2. Anime figur: 4.05US $ 28% OFF|Tek parca Anime figuru aksiyon figuru Luffy Tony Chopper Zoro su hukuk Robin Nami Sanji Usopp efendim timsah PVC modeli oyuncak| | - AliExpress

3. Anime figur: 15.3US $ 26% OFF|Anime One Piece uc bin dunyalar uc kılıc Sauron sus OPP ambalaj| | - AliExpress

4. Anime figur: 24.86US $ 25% OFF|Tek parca şekil beyaz sakal karakter araba modeli sus doğum gunu hediyesi malzeme PVC hicbir kutu| | - AliExpress

Demek istediğim şu, Turkiye'de bildiğiniz uzere figur fiyatları denilene gore aşırı arttı onerebileceğiniz (anime figur sitesi) varsa soyleyebilir misiniz? Ali Express uzerinden de alışveriş yapmak guvenli mi? kargo kac gunde elime ulaşır? bir ara kulağıma 60 gun 90 gun icinde geldiği soylendi o gunden beri hic AliExpress uzerinden alışveriş yapmadım.
Yazmayı unutmuşum kutulu kutusuz almak cok onemli mi? Kırılma şansı var mı? Ne gibi bir sorun yaşarım kutusuz alırsam?