Ebru Yaşar, İstanbul ’da yeni sezonu gorkemli bir konser ile actı… Maslak Yeni Gazino ’da onceki akşam sahne alan sanatcı, hayranları ile bir araya gelerek sevenlerine unutulmaz biz muzik ziyafeti verdi. Yaşar zarafeti ve sahne performansı ile yine izleyenlerden tam not aldı. Konser oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Yaşar, kış maratonunun artık başladığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Yaz-kış aynı yoğun şekilde calışıyoruz. İstanbul maratonu başladı. İstanbul'da cok sevdiğimiz bir mekanda sahne alıyoruz. Gecen sene buradaydık. Bu sene de buradayız. Buranın kalitesini seviyorum. Bircok sanatcı arkadaşım ile aynı sahneyi paylaşıyoruz. İstanbul geceleri artık bizden sorulur.” En cok konser veren sanatcıların başında gelen Yaşar, acıklamalarını şoyle surdurdu: “Alıyorum evet... En cok gibi bir iddiam yok. Zaten ona yetişemem, hic oyle bir iddiam yok ama calışmayı seviyoruz. Ben hep soyluyorum, calışmak ibadet gibi ama sosyal hayatı da aileni de cocukları da ihmal etmeden işimin gereğini yapmaya calışıyorum. Duzgun işlerde olmayı seviyorum.” Sosyal sorumluluk projesi kapsamın da hatıra ormanı yaptıracağı altı konserinin sonuncusu olan Denizli ’yi, Bartın ’da yaşanan maden faciası sonrası ertelediği hatırlatılan Yaşar, “Denizli'ye gidemedim, butun sevenlerimden cok ozur diliyorum ama onlara bahara doğru havaların duzeldiği bir donemde gideceğim. Cunku biliyorsunuz Bartın ’da cok talihsiz bir kaza yaşandı. O kaza yaşanırken, bizim konserde olmamız doğru olmazdı. O gece konserimi iptal ettiğim icin tarih gecmiş bulundu doğal olarak. Ama bahar ayında veya yazın mutlaka gideceğim, bunu telafi edeceğiz. Sevenlerim biliyorum orda bekliyorlar. Onların beni beklediğinden daha fazla bekliyorum, onları istiyorum. Mutlaka buluşacağız. Bu haberi verin Denizli'ye mahcup olmak istemeyiz. Bir doğal afet oldu ama buluşacağız, gonullerimiz bir onlarla." dedi. TV100'un haberine gore; yoğun gecen konser maratonu arasında gercekleştirdiği Paris tatilinden bahseden Yaşar, “Paris ’teydim, cok moralim bozuk. Cunku moda haftasına denk geldim. Birbirinden unlu mankenlerin beylerin onumde cirit attığı bir yerdeydim. Cok guzeldi, vizyon yuklendim geldim. Paris cok guzeldi, o ambiyans cok guzeldi. Ben tesadufen denk geldim. Modayla ic ice de bir iş yapıyoruz. İnsanlara hitap eden kendi sahnemiz var. Ben de az cok tabii ki şık olmaya duşkunum… İnsanlar sizden, sesiniz şarkınız ama biraz da olsa ambiyans da bekliyor. Bir şov, guzellik onu da vermeyi seviyorum, buna ozeniyorum. Cunku dinleyicim bunu hak ediyor, oyle duşunuyorum.” dedi. Satış rekorları kıran ‘Gel de Sevme ’ albumden ‘İğne İplik ’ şarkısına klip cektiğini belirten Yaşar, “Tum ekibimiz ile son dakika surprizi bir şeyler yapalım dedik. Cok icimizden geldiği gibi doğal mizanseni olmayan konsere giderken rutinimizi anlatıyoruz. Bakalım cekiyorlar ne cıkacak ortaya, ben onlara uyuyorum.” dedi.