Super Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Hatayspor'a konuk oldu. Heyecan dolu musabaka Hatay Stadyumu'nda oynandı. Zorlu mucadele, Hatayspor'un 2-1'lik ustunluğu ile son bulu.
Beşiktaş'ın tek golunu 31. saniyede Wout Weghorst attı. Ev sahibinin gollerini ise 52. dakikada Ze Luis ve 90. dakikada oyuna sonradan giren Kaan Kanak kaydetti. Macın ardından yaşanan olayları ve golleri yorumcu Nihat Kahveci, TRT ekranlarında değerlendirdi.
Hatayspor'u tebrik ederek başlayan Nihat Kahveci, "Hatayspor'u tebrik ediyorum. Duşme potasının uzerine cıktılar. Takımla sinerjileri tuttu. Sivas deplasmanında da kazandılar. Beşiktaş gibi bir takıma karşı bu kadar kotu başlamalarına rağmen 3-4 pozisyon bulmalarına rağmen kazandılar" dedi.
Beşiktaş teknik direktoru Valerien Ismael icin konuşan tecrubeli yorumcu, "Herkes Ismael istifa diyecektir, Alanya macından beri her kazandığı mactan beri, Sivas, Karagumruk, iki derbi macı, İstanbulspor...
Her mactan sonra kazandıktan sonra bile bu takım maca iyi başlıyor, gelişme ve sonuc donemini yapamıyor dedik. Biz algıcı olduk bunları soyleyince.
Ben hic oyle işlere girmem. Ben guzel futbol izlemek istiyorum. Oyunu domine ediyorsun, ligin bu sezonki en erken golunu atıyorsun, yine ilkleri yaşatıp nasıl bu macı veriyorsun.
Ismael istifa etsen ne olacak, etmesen ne olacak. Ortalık yıkılıyordur şimdi. O tunele girdikten sonra artık sonunda neler olabileceğini gormen lazım" ifadelerini kullandı.
"BEN PUANA DEĞİL FUTBOLA BAKARIM"
"Giresunspor'a attığın golle hoca kalsın demeyeceksin, Fenerbahce ve Trabzonspor'la berabere kaldın diye kalsın hoca demeyeceksin. Lider Fenerbahce ile arasındaki puan farkı nedir ki? Demeyeceksin. Ben bakmam puana, oynanan oyuna bakarım. Biz hep oyun gucunu ele aldık ve değerlendirdik."
"ADIOS VALERIEN ISMAEL"
"Hocamız Turkce anlamayabilir, buyuk Beşiktaş taraftarı istifa diyor. Adios hocam diyorum, gule gule diyorum. Ben değil taraftar buna karar veriyor. Trabzon macında da taraftar bunun tezahuratını yaptı. Hocanın arkasında sadece sahadaki futbol ve 3 puan durur.
Yonetimler hocanın arkasında falan duramazlar galibiyet gelmedikce. Hocanın arkasında hickimse duramaz 3 puandan başka. Bir akıyor Beşiktaş 2-3 olur diyorsun. Sonra birisi cıkıp elfrenini cekiyor sanki. Gitmeyen, akmayan bir takım oluyor. Sağlı sollu ortalara kalıyor."
Delle Alli'yi eleştiren eski futbolcu, "Muleka asist yaptı devrede neden cıktı, sakatsa sozumu geri alırım ama neden cıktı? Delle Alli oynayacak diye mac kaybediyorsun. Muhteşem oyuncusun, iyi oynadığında kimse bir şey demez ama 4 mactır yoksun, hala da oynuyorsun. Bu nasıl kredi, hicbir oyuncunun boyle bir kredisi yok. Neden aldınız Dele Alli'yi demem ama kotu oynarken de oynatmazsın artık" dedi.
Josef de Souza'nın performansını değerlendiren Nihat Kahveci, "Josef'in Ankaragucu macında yaşadıklarını unut artık. Beşiktaş formasına konsantre ol, sen bu takımın en onemlilerinden biriydin. Josef bu takıma konsantre ol, Salih cırpınıyor her macta oyundan alınıyor.
Masuaku rakip beki gelirken mudehale edeceksin, sadece top sendeyken olmaz. Nasıl şampiyon olacaksın boyle oynarsan? Gedson'un yerine gecip empati yapayım, Alli'yi gorup ben niye oynamıyorum derim yani.
Oyuna girdikten sonra da geride var ileride var. Neden Gedson'un oynamadığını anlatsın mesela" acıklamalarını yaptı.
"HATAY - PARIS DİREKT VAR MI?"
"Hatay - Paris direkt varsa ucak yollasalar kimse neden bu kadar cabuk gidiyor hoca demez. Son 15 dakikada oynanan futboldan sonra hele ben de kal demeyeceğim.
Nihat Kahveci'den Valerien Ismael'e flaş sozler! "Hatay-Paris direkt var mı?"
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Spor Haberleri
- Nihat Kahveci'den Valerien Ismael'e flaş sozler! "Hatay-Paris direkt var mı?"