Selamlar...

arkadaşlar kafayı yemek uzereyim...sorunum , internette surf yapamıyorum msn calışıyo diğer internetle ilgili programlarımın hepsi calışıyo ama internet explore rim(firefox,opera denedim..) cok nadir calışıyo...beni cileden cıkaran olay ise zaman zaman calışıp coğunlukla calışmaması...bazı siteler acılıyo bazıları acılmıyo...mesela forumtr acılmayanların icinde...bu sorun bende google ın acılmaması ile başladı forumda yazdım ama google toolbar kullanarak soruna cozum buldum yani bulamadım.Artık caresizim komple cunku bircok siteyi acmıyo ve actıkları 5, 6 site onlarda nadir kullamadıklarım hata mesajı olarak sayfa bulunamıyo adresi kontrol edin dio..

Sorunu cozmek icin yaptıklarım: temporary i temizledim olmadı cer copu sildim olmadı...en sonunda format atıp hicbirşey yuklemeden denedim yine olmadı ve 3 kere format attım yine olmadı...

ltf bu konuda bana yardımcı olun cunku sinirden atıcam pc yi camdan aşağı kime sorduysam alla alla nasıl olur dio...formatın cozum bulamadığı bişeyle uraşmak ne meret bişeymiş...

bilgisi olan ltf yazsın....