Bu firma merdiven altı bir firma, asla guvenilir değil bilindik başka yerlerden urunu almanızı tavsiye ederim, bana acılmış urun gonderip(cift bandrol olduğu soylendi bana tek banrollu urun gonderildi)(RAM)daha once sahip olduğum RAM'le Dual channel olarak calışmadığını kendilerine ilettim urunun CL değeri, markası ve frekans değerleri aynı olmasına rağmen, bana destek olacaklarını soylediler ve fotoğraf istediler urunun fotoğrafını attığımda ise bunu urunun acıldığına kanıt olarak kullanıp bakın acmışsınız urunu dendi ve yardımcı olmadılar.
Yani benden yardımcı olmak isteyip fotoğraf istediler ve yardımcı olmadan iade almıyoruz denip kestirip atıldı, sosyal medyanın gucunun farkında olmayan rezil firma, bana satıcı urunu actığım icin urunu geri alamayacaklarını bandrolu olmadığını soyluyor ancak zaten gonderdiği urunde tek bandrol var? Ayrıca internette urunle ilgili yeterli bir acıklamada yoktu mesela Single channel olduğu ve farklı frekanslarda verdiği CL değeri de yazmıyordu sadece 3000 MHz'de CL16 olarak calışıyor gonderdikleri urun kodu ve markası benim urunumle aynı olmasına rağmen diğer frekanslarda CL değerleri farklı.
Ozet: Rezalet merdiven altı PC satıcımsı şey, 100TL daha verin İtopya-Sinerji-gaing gen vsden alın en azından firma sorunla karşılaştığınızda yardımcı olacakmış gibi gorunup sizden fotoğraf-video isteyip yardımcı olmadan bunu aleyhinizde kullanmaz. Bir de pişkin pişkin istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip gulduler telefonda.
Kesinlikle hicbir şey almayın.
Gencer Gaming guvenilir değil
Alışveriş0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Gencer Gaming guvenilir değil