Arkadaşlar herkese merhabalar;

Konu başlığında belirttiğim gibi, Alibaba.com uzerinden urun satın almak istiyorum. Alacağım urun Sandisk Cruzer Blade SDCZ50 8GB flash bellek. Sitede bu urunu satan satıcı buldum. Kendisi Gold unvanlı, ayrıca şirket profili kısmında yerinde kontrol diye bir alan var. Bu kısımda da ;
''Sağlayıcının şirket binası işlemlerin yurutulduğunu teyit etmek amacıyla Alibaba.com personeli tarafından kontrol edilmiştir. Ucuncu parti doğrulaması sağlayıcının yasal durumunu onaylamıştır. " gibi bir yazı da cıkıyor. Buradan anladığım kadarı ile satıcı guvenilir gibi gozukuyor. Alacağım urun birim fiyatı 3,70 TL asgari 100 adet sipariş edebilirsiniz diyor bu da toplamda 370 TL yapıyor.Burada sizlere 2 sorum var;

1 - Aliexpress.com' da odeme butonu var, burada yok. Odemeyi nasıl gercekleştireceğim ?

2 - Olay sadece urun almakla kalmıyormuş bir de gumruk davası varmış bu işin, urunler gumruğe takılır mı ?

Not : Urunleri şirket adına da getirtebilirim şahış adına da.(Fark ediyor mu bilmiyorum.)

Not : Satıcının sitedeki linkini de buraya ekliyorum : gruplandırılmamış , gruplandırılmamış , SanDisk USB suruculer , - JIMPOWER TRADING LIMITED - http://turkish.alibaba.com

Teşekkur ederim...