Merhaba arkadaşlar, bugun sizlere başıma gelen bir olayı kısaca anlatmak istiyorum. Benim anlattığım olaydan yola cıkarak net bir şekilde şunu diyebilirim ki ne Tosla'dan ne de Epin sitesinden kod falan almayın. 1 gun once Tosla'dan Steam cuzdan kodu satın aldım ve satın aldığım anda bana Epin sitesinden SMS geldi. Sms'de "Satın alımınız tarafımıza ulaşmıştır, birkac dakika icinde steam cuzdan kodunuz tarafınıza ulaştırılacaktır" yazıyordu. 30 dakika bekledim ne gelen var ne de giden, Tosla desteğe yazma kararı aldım. Tosla desteğe yazdığımda kendilerinin aracı olduğunu, bu yuzden epin sitesine gidip desteğe başvurmamı soylediler. Bu sırada hÂl epin satışları devam ediyor, bunu belirtmek isterim. Girdim epin.com sitesine, hemen uyelik oluşturdum ve yazdım desteğe. Benden Tosla'ya kayıtlı olduğum telefon numarası ile dekont istediler, gonderdim. Destek bana stokların olmadığını ve gun icerisinde kodun tarafıma ulaştırılacağını soyledi. Tamam dedim ve yine beklemeye başladım. Şu ana kadar yazdığım her şey saat 13:00 civarında oluyor. Neyse saat 17:00 civarına geldi, yine kod gelmedi. Yazdım desteğe bu sefer de yarın dedi. Ertesi gun akşama kadar bekledim yine gelen giden yok. E tabii yine yazdım bu sefer de yine aynı cevap "Stoklar yenileniyor." oldu. Benim burada takıldığım iki olay var: Stoğu olmayan urun niye satışa sunuluyor? Neden stok yenilenene kadar satışlar durdurulmuyor? Yani uzun lafın kısası canlı destek berbat, soruyorum saat kacta yenilenecek stoklar diye, bir şey soylemiyor. Tahmini ne zaman elime ulaşır diyorum, yine bir şey soylemiyor. Soylediği tek şey stoklar yenileniyor. E kardeşim ben beklerim de Steam'deki indirim beklemiyor beni. Ben bu duruma duştum sizlerinde bu duruma duşmemesi icin yazdım dostlarım. Kod falan alacaksanız Tosla veya Epin sitesini kullanmayın. Bu duruma tek ben duşmemişim, internetten arttığıma gore bircok kişide de aynı durum mevcutmuş.