Bu ayın 5'inde Amazon uzerinden bir klavye satın aldım. Klavyeyi cok beğenmiştim ama yurt dışı urundu neyse dedim alayım beklerim. Elime 2 gun once ulaştı ve video kaydı acarak klavyeyi actım. Gorunurde bir şey yoktu fakat sağ Shift tuşu basılı kalıyor, enter tusunun Switch'i bozuk ve Tab tuşundan aşırı yay sesi cıkıyordu. Amazon sitesi ustunden muşteri hizmetlerine bağlanıp durumumu anlattım onlarda başta iade etmek ister misiniz cunku biz satmadigimiz icin garanti vesaire veremeyiz dediler bende tamam oyleyse iade talebi acalım ama benim bolgemde DHL kargo firması yok bana Aras Kargo getirdi nasıl iade edeceğim diye sordum ve konu orada kesildi. 5 dakika falan mesaj gelmedi sonrasında ise gelen yanıt o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Gelen yanıt şoyleydi: Rafet bey sizin probleminizi anladım ve ust yoneticiyle goruştum ve dediler ki urunun iadesini kabul edin, klavye ise hediyemiz olsun 1 gun gecmeden de iade parası hesabıma gelmişti. Bilmiyorum ne alaka ama anlatasım geldi uzun lafın kısası Amazon adamdır.