Arkadaşlar oncelikle merhaba. Bu yıl yuksek lisansa başladım ve bircok ihtiyac ve odeme ust uste geldi. Okul ve akademik calışmaları yurutebilmek icin bir laptopa ihtiyacım var, yaş 25'e dayandı hala ehliyet almadım onu aradan cıkarmak istiyorum, en kısa surede dil puanimi elime almak icin yds veya yokdil kursuna gitmeyi planlıyorum vs. gibi bircok harcama yapmam gerekmekte. Bir de tabii bunların ustune gundelik yaşam giderleri binince ciddi bir kulfet oldu. Bunun icin masrafların bir kısmını karşılamak amacıyla 10000 TL civarında bir kredi cekmeyi planlıyorum. Sizlere sormak istediğim bu krediyi odeme kolaylığı ve duşuk faiz acısından en karlı hangi şekilde cekebilirim. Ben oğrenci olduğum icin herhangi bir gelirim gorunmemektedir. Babam ciftci olarak gorunuyor ve %45 engel raporu var. Tarım kredileri, ihtiyac kredileri, oğrenim kredileri, devlet destekli krediler gibi bir suru cesit kredi mevcut ve her banka farklı faiz ve odeme planları sunuyor. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkurler.

Not: Tercihim 36 ay vadeli ve cektikten 3 veya 6 ay sonra odemeye başlanacak bir kredi olması.