Herkese iyi akşamlar,

1 yıldır İş Bankası'nda hesabım vardı. Bugun cok yakın bir arkadaşıma para lazım oldu. Cok fazla bir şey değil 2000TL ama bulamamış kimseden. Neyse cocuk bayağı yakın arkadaşım paranın sebebi de bayağı acıldı maalesef. Ama bendeki para da suyunu cekmişti coktan. 200TL falan vardı onla da ay sonunu cıkarmam gerekiyordu. Oğrencilik işte. Neyse şu İş Bankası mobilden anında ihtiyac kredisi başvurusu yapalım belki tutar dedik. Cocuk parayı acil ve onemli bir mevzuda istediği icin benim aklıma kredi notu duşureceği falan gelmedi. Neyse bir reddetti bir daha denedik bir daha reddetti bir daha denedik. Hayatımda hic kredi cekmemişim cok da odaklı değildim maalesef. Daha sonra abimden isteyip parayı bulduk arkadaşa. Neyse işin ozu 3-4 kere kredi cektik reddedildik. Benim kafa sonra calıştı kredi notu duşuyordu. Şimdi Findeks raporuna baktım, daha once hic kredi, kredi kartı veya vadeli mevudat hesabı kullanmadığım icin Findeks raporumu hesaplanmıyor. Acaba şu an durumum nedir? Cunku Maximum Genc kredi kartı'na başvuracaktım. Findeks raporu da hesaplanmıyor kredi notum duştu mu kart verirler mi falan bilmiyorum. Durumum ne şu an? Kredi notum yok şu an bu yuzden duşmeme ihtimali var mı? Ne yapmam gerekir?