İninalde 10 kart ekleme limitiyle ilgili bir sorun yaşadığımı belirtmiştim. Destekle bayağı bir konuştuk ama bir sonuca ulaşamadım. İlk desteğe ulaştığımda benim yazdıklarımı okumayıp dediğim sorunu bana geri ilettiler.

Daha sonra arayıp konuştum ve ilgileneceklerini duzeltilebilir bir sorun olduğunu soylediler, 1 gun bekledim ve şoyle bir yanıt aldım.

Evet doğru soyluyorlar boyle bir şey yaptım cunku kac kez kart oluştururken sorun aldım, actığım kartlar internet siteleri tarafından tanımlanmadı, tekrar aradım konuştum sorunlu kartların acılıp acılmadığını kontrol ettiler ve dediğim gibi actığım kartlar siteler tarafından tanınmıyor.

Aklıma yattı dedim bu cozum, daha sonra eski hesabımdaki parayı da oraya aktarırım diye duşundum fakat T.C. Kimlik istediğini unutmuşum. Hesaba kardeşimin telefonunu girdim, kayıt oluyordumki T.C. İstedi. E benim 1 tcm var ve zaten ustune hesap acık şimdi yeni bir T.C. mi gireceğim? Altı ustu alacağım sınavım icin gerekli olan bir kitabı almaktı hazır indirimdeyken fakat neden bu kadar uğraştırdılar anlamıyorum. Actığım kartların sorunlu olduğu icin kapattığımı bildikleri halde neden limitini geri başa cekmek yerine bu kadar uğraştırdılarki.