Herkese selamlar.

Benim Yapı Kredi hesabım var. World Eko kart almak istiyordum ama once uygulamadan başvuru sureclerini denemek icin başvur seceneğine tıklayayım, isteyeceği bilgileri goreyim dedim. Sonra birden kredi limiti tanımlanmıştır SMS'i geldi ve uygulamada ise bilgileri doldurma mı istiyor ama ben sadece kart seceneklerine bakıp surecin nasıl işleyeceğini gormeyi sonra işlemin onayını isteyeceğini umuyordum fakat oyle olmadı ve 2000 TL'lik limit tahsil etti bana ardından bende arayıp başvuruyu iptal ettirmek istedim. Aradığımda World Eko kart istediğimi World kart kullanmıyacağımı soyledim başvurumu iptal ettiler. Sonra World Eko kart başvurusu oluşturacaklarını soylediler ve oluşturdular fakat onaylanmadı. Tekrar aradım gene aynı şeyleri yaptılar ve tekrar onaylanmadı 3. kez arayınca maaş ile ilgili gelir durumumu gidip şubeye iletmemi ancak bu şekilde cozebileceği mi soylediler şubeye gittim ve goruştum şubedeki personel bunun başka ek gelirler icin gecerli olduğunu şu anki maaşım ile ilgili olmadığını soyledi başka bankalardan borcun varsa kapat dediler. Borcum falan yok. Başka kredi kartı da almadım. İlk işlemim zaten iptal edildi. Acaba tam iptal edilemedi mi? Ya da sistememi yansımadı anlayamadım. Şu an bana limit boşluğu olmadığı icin kredi kartı vermiyorlar. Soruyorum bankaya neden kart alamadığımı anlatmıyorlar "Biz veremiyoruz kart işte" deyip kestirip atıyorlar, sacma sapan bir şey. Nasıl cozeceğim bu durumu?