Merhaba arkadaşlar ben Salih 15 yaşındayım. Genelde internetten alışveriş icin abimin kartını kullanan bir insan olarak her defasında ailemden izin almak beni bıktırdı. Kendi kartım olsun istiyorum ama hic kendi kartım olmadığından mıdır bilinmez kafamda da cok soru var, cevaplarsanız cok sevinirim:
1- ininal Kart'a parayı Migros, Şok gibi yerlerden nakit vererek yukleyebilir miyiz?

2- ininal Kart smskodu.com, Steam, Microsoft Store gibi platformlarda calışıyor mu veya calışıp calışmadığını nasıl anlarız bunu da diyebilirsiniz.
3- Benim gibi 1 ayda bir 2 ayda bir para yukleyecek birine bir sıkıntı yapar mı, yani surekli para yuklemediğin zaman kart kapanması vs. oluyor mu?
4- Once uygulamadan hesap vs. mi oluşturacağız yoksa kartı mı satın alacağız? Nunu da cok merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
5- Benim gibi yaşı 15 olan birisine cok sıkıntı yapmayacağını duşunuyorum ama bana vereceğiniz tavsiyelere acığım.
Not: Başka marka kart kullanmayı duşunmuyorum. Onerilerinizde bunu da hesaba katın.