Merhabalar. Başlıktan da anladığınız gibi boyle sacma sapan bir problem yaşıyorum. Bir sure once buradan aldığım tavsiyeler neticesinde Ziraat Bank'a başvurdum ve bir haftadır banka kartımın elime ulaşmasını bekliyorum. Kart bana "Kuryenet" diye bir kargo şirketiyle ulaştırılacak ancak bu şirket hakkında bugune kadar hicbir şey duymadım. Google'a arattığımda da Turkiye'nin en işe yaramaz şirketlerinden bir tanesi olduğuna da kanaat getirdim.
Şimdi arkadaşlar, benim bu durumda beklemek dışında ne yapmam gerekiyor? Muşteri temsilcisine de durumu bildirdim ve uc gun daha bekleyeceğimi, eğer ki urun kart bana gelmezse bu kartı Ziraat Bank'ın şubesine iletmesi gerektiğini soyledim. Ayrıca Kuryenet'i aradığım zaman hicbir şekilde telefonu acan yok. Veya aradığımda tele-sekreter telefonu direk suratıma kapatıyor.
Ve bir sorun daha var. Benim oturduğum yere guya kargo şirketi olması gereken MNG, Aras ve Surat şirketleri hicbir şekilde gelmiyor. Bu kargo şirketi de bunlar gibi bir politika izliyor mudur? Daha once bu şirketle boyle bir iletişim icinde olmuş olan var mıdır? Cevaplar icin şimdiden teşekkur ederim.
Banka kartım bir haftadır yolda
İnternet Bankacılık İşlemleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- İnternet Bankacılık İşlemleri
- Banka kartım bir haftadır yolda