Yurt dışından odeme almak icin bir odeme yontemine ihtiyacım var. Zamanında PayPal kullanıyordum ancak kapandıktan sonra bu işlerle uzun bir sure muhatap olmadım. Şu sıralar tekrar bu işlerle ilgilenmek istiyorum ve bu yuzden hangi odeme yontemini kullanmak en iyisidir, size bir akıl sormayı uygun gordum.
Durumumu acıklayacak şeyler:
Dolar, Euro, Sterlin ya da Frank gibi ceşitli para birimlerinde odeme almak istiyorum. 100 birimden, 10.000 birime kadar odeme alma hacmimin olmasını istiyorum, belki sınırsız. Bazı odeme yontemlerinin %30 gibi fahiş komisyonlar aldığını duydum, duşuk komisyon istiyorum. Vergi odemeleri ya da şirketleşme gibi konularda hukuki sorunlar yaşamak istemiyorum, mumkunse fatura kesmek, vergi vermek, şirketleşmek gibi işi ciddileştiren sureclerden kacınmak istiyorum. Yurt dışı merkezli basit bir sitede satış yapıp, ufak ufak paramı almak istiyorum. Amac ufak bir ek gelir yaratmak. Turkiye'de gecerli olmasını istiyorum. İleride birden hesabımın kapanmasını, paramın iceride kalmasını veyahut aylar suren onay sureclerine duşmek istemiyorum.
Yurt dışından odeme almak icin odeme yontemi
İnternet Bankacılık İşlemleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- İnternet Bankacılık İşlemleri
- Yurt dışından odeme almak icin odeme yontemi