1-2 hafta once calıştığım iş yerinden garanti maaş hesabı acmamı istedi. Neyse hesabı actırdık bana 1 tane kredi kartı 1 tanede banka kartı verdiler. Ben kredi kartı istememiştim, kullanmam sıkıntı olmaz diyordum. Bugun daha kağıttan bile ayırmadığım kredi kartına 150₺ borc gelmiş. Muşteri hizmetlerini aradım "ben kredi kartımı kapatmak istiyorum, hic kullanmadım fakat 150₺ borc gozukuyor" dedim. Karşı taraf "garanti emeklilik ile goruşmeniz lazım dedi ama kapatmak istiyorsanız kapatabiliriz 150₺'yi odemeniz gerek, odemediğiniz takdirde faizli olur" dedi. "hic kullanmadığım kart icin neden 150₺ para vereyim ki" dedim. "bu konuyu garanti emeklilik ile goruşmeniz lazım" dedi. Garanti emeklilik hafta ici calıştığı icin aradım fakat ulaşamadım. Emeklilik ile bir şeyler soyledi daha 20 yaşındayım ne emekliliği bu? Boş yere para odemek istemiyorum. Her yeni muşteriye boyle mi yapıyor bu banka? 2 yıldır Yapı Kredi kullanıyorum 1 kere bile aramadılar, bu banka 5-10 kere aramıştır. Boyle sacma sapan borc cıkacaksa paramı elden alırım kafam rahat olur.