Merhaba arkadaşlar, ilk once temennim, inşallah sizin başınıza gelmez.

DenizBank aracılığıyla Amazon JP'den ekran kartı aldım. 28 Aralık ve 30 Aralık tarihlerinde cekim yapıldı. Harcama tutarlarımın ilki 13 bin kusur idi diğeri de 18bin kusur, bu fiyatlar uzerinden harcamamı onaylamıştım.

Şu an bu yapmış olduğum harcamaları gunumuz kuru ile ilk harcamamı TL uzerinden 2 bin kusur fiyat farkı yansıtmışlar, ikinci harcamamı ise dolar olarak yansıtmışlar. Bildiğin banka tarafından dolandırılıyorum. Onaylamamış olduğum tutarlar uzerinden hakkımda işlem yapıyor.

Benim hicbir kredi kartım dolar değildir, para birimi TL'dir. Harcamamı Japon yeni iken dolara, diğer harcamamı guncel kuru yansıtmışlar TL olarak. Yani kısaca gecmişte yapmış olduğunuz harcamayı bugunun kuru ile yansıtıyorlar, diğer harcamayı ise Japon yenini dolara ceviriyorlar.

Linkler diğer şikayetim yeni olduğu icin o linke belki ulaşamıyor olabilirsiniz. İkinci şikayetim gozukmucek sanırsam onun resmini buraya yukledim.

Denizbank Gecmiş Harcamasını Gunumuzdeki Kur İle Yansıtmak Denizbank icin yazılan 'Denizbank Gecmiş Harcamasını Gunumuzdeki Kur İle Yansıtmak' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Denizbank hakkında şikayet ya...
www.sikayetvar.com

Denizbank Şikayetleri & Muşteri Hizmetleri - Şikayetvar Denizbank muşteri hizmetleri, şikayetleri ve bankacılık problemleri Şikayetvar'da! Şimdi Denizbank sayfasını incelemeye başla, sorunlarına cozum bul.
www.sikayetvar.com