Merhabalar, bu konuda Tosla ile aylardır yaşadığım sıkıntıları dile getireceğim.
Genelde Papara ile karşılaştırılıyor bunlar fakat Papara'nın tırnağı bile olamaz.
1) Canlı desteğin aşırı ilgisiz, beceriksiz ve kaba olması.
Şu ana kadar en az 5 kere bunlarla iletişime gecmek zorunda kaldım. Hesabıma kendi taraflarındaki bir sorun yuzunden giremiyordum ben de canlı desteğe yazdım. Uzunca bir beklemeden sonra bana "sen" diye hitap eden bir ahlaksızla karşılaştım. Daha klavyeyi bile doğru duzgun kullanamıyordu ve surekli bana epostana bak link gelecek gibi zaten farkında olduğum şeyleri soyluyordu. Sorun linkin gelmemesi değildi zaten, linke girince beni Tosla'nın ana ekranına atmasıydı. Soylesem de anlamıyor tabii tekrarlayıp duruyor. Baktım hicbir şey bildiği yok ne yaptım ne ettim kendim cozdum.
Bir seferinde de Tosla kart bilgilerim calınmış ve bir siteden 400 liraya yakın harcama gercekleştirilmişti. Hemen desteğe yazdım ve tabii ki yine sen diye hitap eden bir ukala. Ben derdimi anlattıktan sonra kontrol ediyorum demesi bile dakikalar surdu. Sonrasında da sistem şu an arızalı kontrol edemiyorum maalesef diyerek işin icinden cıktı. Neyse ki harcama yapılan siteyle iletişime gectim ve onlar cozdu sorunu iademi gercekleştirdi. Yabancı bu arada site.
En son deneyimimde de benim değil bir yakınımın Tosla hesabına Tosla kart aldık, ucret iade olsun diye minik bir işlem gectik karttan fakat baktık gelmedi iade. Yazdım yine canlı desteğe, tabii ki yine sen diye hitap ediyor. İlk harcama 10 lira ustu olmalıymış artık cok gec alamazmışız. Sinirlendim ben de cok sacma falan dedim, muşteri hizmetlerinin telefon numarası istedim, numarayı attığı gibi yuzume kapatıldı.
2) Kampanyaların belirsiz oluşu
Zaten uygulama arayuzu rezalet, katıldığınız kampanyalarda coğu zaman ya koşulları aslında karşılamamış oluyorsunuz, ya tarihi gecmiş oluyor (buna rağmen orada hala gosterilmesi ayrı sacmalık) ya da kişi sayısı dolmuş oluyor. Etrafımdaki bircok insan şikayetci Tosla kampanyalarından.
3) Dolandırıcılar
Tosla'nın duvarı zaten para dilenen sahte kız hesapları vs. ile dolu bilen biliyordur. Bir sure sonra rahatsız edici hale gelmeye başlıyor.
4) Para yatırma
Kendi Akbank ATM'lerinden sadece para yatırılabiliyor zaten onda da bizden uygulamadan alacağımız bir referans kodu isteniyor. Yahu kartı niye taktık o zaman?
Yani kısaca bir derdiniz olduğunda onu dinleyecek size yardım edecek birini bulamazsınız burada. Papara, Pep, Param gibilerinde ise karşıda sizi dinleyen yardım etmeye calışan birisi oluyor. En azından sesini duyabiliyorsunuz ve size siz diye hitap ediyor. Arayuzu guzel, kampanyalarının ne olduğu belli, para yatırmak icin kartı sokmanız yeter bunlarda. Tosla'dan uzak durmanızı oneririm.
Tosla'nın rezalet olması
İnternet Bankacılık İşlemleri0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- İnternet Bankacılık İşlemleri
- Tosla'nın rezalet olması