Fatura Otomatik odeme başka operatorden talimat verdim. Ama fatura tarihi son odemesi gecmiş faiz uygulanınca haberim oldu. Sadece Turkcell faturalılar ve paycell karta otomatik odeme verebiliyormuş. Ama otomatik odeme alırken uyarı vermedi sistem aldı. Ustune otomatik odemeyi de iptal edemiyorum. MH aradığımda odeme iptali yapamıyorsanız, faturanızın kurumuyla goruşun diyor. Fatura kurumu da paycelle goruşun diyor. Hadi gel de işin icinden cık. Ben boyle sacma insanları zora sokmaktan başka bir işe yaramayan bir firma ve uygulama daha gormedim. Otomatik al ama iptal butonu koyma bildiğin muşteriyi sana mecbur bırakmaya calışıyorlar. Boyle firmalardan uzak durun.
Edit: "Daha once su kurumunda otomatik odeme iptali yapan bilgi işlemdeki bir vatan evladından aldığım bilgi."
Uzun telefon goruşmeleri sonucu bir sonuca ulaştım. Paycell otomatik odeme talimatı kurumlarda gorunmuyor. Bu demek oluyor ki turkcell dışındaki operatorlerde kart uzerinden verdiğimiz odeme talimatı sadece paycelli bağlıyor. Paycell Kartda bakiye yoksa odeme yapmıyor ve eksi bakiye falanda oluşturmuyor allahtan. Sadece kendi kendilerine uydurdukları bir yontemmiş anladığım kadarıyla...
Edit2: Sorun cozuldu.
Cozum: Uygulamayı guncelleyin. Sonra fatura odem kısmından otomatik odeme talimatını sola surukleyin orda kayıt duzenleme ve silme secenekleri cıkıyor. MH hicbişey bilmiyor yinede bu firmadan uzak durun derim.
Paycell Otomatik odeme iptal edilmiyor
İnternet Bankacılık İşlemleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- E-Ticaret Forumu
- İnternet Bankacılık İşlemleri
- Paycell Otomatik odeme iptal edilmiyor