Terra LUNA sisteminin kurucusu olan Do Kwon hala aranırken Guney Kore’deki soruşturmalar da tum hızıyla suruyor. Bu soruşturmalar kapsamında Gune Kore meclisinin oluşturduğu bir komisyon ise LUNA’ya en cok yatırımı yapan şirketlerden olan Hashed’in CEO’sunu tanık sıfatıyla bir toplantıya davet etti. Ancak CEO akıl sağlığının yerinde olmadığını ifade ederek toplantıya katılım sağlamadı.
3.5 milyar dolar kaybettiler Hatırlanacağı uzere Hasged CEO’su gectiğimiz aylarda verdiği bir roportajda şirketin LUNA’ya erken yatırım yapan firmalardan biri olduğunu ve 30 milyon adet LUNA aldığını soylemişti. LUNA2nın değer kazanmasıyla birlikte Hashed’in elindeki LUNA’ların toplam değeri de 3.6 milyar dolara kadar ulaşmıştı.
Guney Kore Ulusal Meclisi’nin Siyasi İşler Komitesi’nin bugun yaptığı acıklamaya gore, plÂnlanan kapsamlı denetim toplantısı icin tanık olarak secilen Hashed CEO’su Kim Seo-joon, katılım sağlamadı ve bunun icin de bir gerekce sundu.
“Panik ataklar yaşıyorum” Toplantıya katılmama sebebi olarak mental durumunun iyi olmayışını ve yaşadığı ğanik atakları gosteren CEO şunları soyledi:
“29 Temmuz’dan bu yana hastanede tedavi goruyorum. Hem ilac hem de psikolojik destek alıyorum. Stres durumum ve mental sağlığım aşırı derecede kotu hale geldi. Semptomlar surekli kotuye gidiyor. Stres ve endişe konularında duzensiz hastalıklar ve panik ataklar yaşıyorum”
Komisyon ayrıca Guney Kore’nin buyuk borsalarından olan Bithumb’ın eski CEO’su ve en buyuk hissedarı ile, yine buyuk borsalardan Upbit’in catı şirketi Dunamu’nun CEO’sunu da toplantıya tanık sıfatıyla cağırdı.
Terra LUNA cokuşunde 3.5 milyar $ kaybeden CEO: Panik ataklar yaşıyorum
Kripto Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kripto Para Forumları
- Kripto Tartışma ve Analizler
- Kripto Haberleri
- Terra LUNA cokuşunde 3.5 milyar $ kaybeden CEO: Panik ataklar yaşıyorum