Merhabalar ben 11.sınıf oğrencisi olarak 2. donem acığa gecmeyi duşunuyorum. 11.sınıfın 1. donemi notları ortalaması ile birlikte aritmetik ortalamaları 78 olarak hesapladım.

Bu isteğimin sebepleri arasında; not ortalamamı acık liseyle beraber yuksek tutmak, cuzi bir miktarda zamanımı kendimi kitaplar okuyup dil uzerine geliştirerek beraberinde universite sınavından yuksek bir başarı da elde etmek, okulun oğretim kalitesinde ozellikle oğretmenlerin etkili olup doğru duzgun bir şey oğretemediklerini, ustune ustluk pandemi sebebiyle oğrencilerce adam edemediğimiz 9-10. sınıflar temelini baz alarak bazı yazılıları ona gore hazırlamaları bu sebeple oğrencileri bayağı zorlamaları, sozlu notlarını yazılı notu civarında tutmalarını ve oğrencilere hicbir tolerans gostermemeleri, pandemi sebebiyle enfekte olan oğretmenlerin aralıklı olarak derslere girememelerine, bunun ustune bol miktarda gereksiz veya boş ders diye nitelendirebileceğimiz derslerin zamanımızı tukettiğini(bir keresinde tum gun ders olmadığı icin velimi arattırıp beni aldırtmıştım), neredeyse 7 saatimizi kendimizi donatmak yerine heba edip harcamak olarak sayabilirim.

Bunların dışında bir de dershaneye gidiyorum. Acıkcası orada oğretmenler okuldakilerden katbekat iyi anlatıyorlar. Dershanede TYT ve AYT'yi birlikte işliyoruz. Ben tum riskleri goze almışken annem bu fikri eğitim kariyerimi bitirmek olarak anlıyor.

Ozetle benim icin acık lise bir kacış noktası. Goruşleriniz benim icin cok değerlidir. Bu konu hakkında tecrubesi olanlar onerilerini ve fikirlerini belirtirse cok memnun olacağım.