Ben 11. sınıfa gidiyorum ikinci donem acığa gecme konusunda sorularım var. Oncelikle OBP ile girdiğim Anadolu lisesinde okuyorum. Lisem cok iyi değil, kotu de değil. Okula gitmek icin her gun 1 saat yol gidiyorum. Sabah 7.30'dan 5'e kadar surem okulda geciyor. Okul bana zaman kaybı gibi geliyor. Yanlış anlamayın derece yapma hedefim var. Sayısal bolumde okuyorum sayısal derslerin yanında edebiyat, tarih, resim vs. dersleri goruyorum. Bunlar bana zaman kaybı gibi geliyor. Hem hocalar sınavlarda cok zorluyorlar. Ben bunlara uğraşacağım vakti sayısal derslerim icin harcamak daha mantıklı. Acık liseye gecersem zaten şu anda bir dershaneye gidiyorum ona daha fazla ağırlık veririm gunun coğu da bana kalır zaten. Benim duşuncem bu ama sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Gecersem universiteye girerken sıkıntı yaşar mıyım? Ortalama ile ilgili sıkıntılar oluyormuş diye duydum sınavları nasıl oluyor zor mu? Gecersem avantajları-dezavantajları neler olacaktır? Sizce gecmeli miyim? Acık lise okuyupta universiteye giden gormedim, cevremde genelde lise okuyamayan kişiler gidiyor? Gecersem derece yapabilir miyim? Sizce gecmeli miyim?
Kayıtlar icin az bir vakit kaldı biraz hızlı yanıtlarsanız sevinirim