11. sınıfta acık liseye gecmek
Liseler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Liseler
- 11. sınıfta acık liseye gecmek
-
24-10-2022, 13:01:09Merhabalar oncelikle ben genelde sessiz sakin birisiyimdir sınıftaki calışkan inek denilebilecek bir tipimdir ancak COVID falan olduğu icin 9. sınıftan bir anda 11.sınıfa gectim notlarımda 79.5 ile bitirdim 10.sınıfı ancak bu donem hastalandım Ozurlu devamsızlık 11 gun oldu (20'de doluyor) ve hala okula gidemiyorum. Hem ishalim oluyor, hem de kalbimde ağrılar karnıma acayip kramplar giriyor adeta yerimde kitleniyorum. Bu gidişle devamsızlıktan sınıfta kalacağım ama daha 1. sınavlara girmedik meslek lisesinde muhasebe okuyorum ve aklıma acıktan okumak ya da bırakmak geliyor. 1 sene kaybı benim icin acayip buyuk bir dert ve bunun olmasına izin vermek istemiyorum. Aklımdaki plan hem calışıp hem okumak (acıktan okuyarak ayrıca devamsızlıktan kalmam) hem liseyi bitirip universiteden devam etmek. Sizce ne yapmalıyım? Uzaktan eğitime gecilse sıkıntı yok ancak yapmayacaklar gibi. Sizin fikirleriniz neler acık lise zor mudur deneyimleyenleriniz varsa soylerseniz sevinirim gercekten kara kara duşunuyorum geceleri artık uykularım kacıyor. Sağlıklı gunler dilerim.