Merhaba, hocalarım acık oğretim ile ilgili sorularım olacaktı.
Oncelikle disiplini az olan ulaşımı 1 saat suren aktarmalı Anadolu lisesine gidiyorum. 11. sınıfım, okulda her gun maskeden dolayı galiba başım ağrıyor. Eve geldiğimde yorgun oluyorum, ders dahi calışmayıp yatıyorum. Yani gunum okul sosyal medya geciyor. Bazı arkadaşlarım acığa gecti, yalnız kaldım. Bir yandan şu ana kadar YKS'ye calışmadım bile. Okul sınavları son 1 hafta calıştım, sadece bu kadar. Seneye yuksek ihtimalle zaten acık ve dershane yapacağım ama ben hic zaman kaybetmeden 2. donemden acığa gecip YKS'ye calışayım diyorum dershaneye maddi durumlardan dolayı bu sene yazılamam bunlar benim duşuncem.
Şimdi sorularıma gelecek olursam eğer (yukarıdakileri okuduğunuzu varsayıyorum)
1- Acık lise sınavları zormu (bazıları zor diyor normal sınavlar daha kolay diyor)
2- Fazla calışkan değilim ama elimden geldiğince calışırsam acık lisede sınıfta kalır mıyım (ailem hayatını bitirebilirsin diyor)
3- Bazıları lise hayatını yaşa lise hayatıda onemli ileride hatırlarsın anın olur diyor ama lise eğlenceli gelmiyor ve az arkadaşım var. Ben universiteyi duşunuyorum, sizce lise o kadar da onemli mi?
4- Dershane olmadan acık lise okunurmu zor olur mu?

Evet hocalarım, bana fikir verin. 3 gundur uyumadım. Bunu duşunuyorum, bu hafta kayıtlar kapanıyormuş. Acığa gecen bu konuda bilgili hocalarım bana yardımcı olursa muteşekir olurum @Little Cat hocam ozellikle sizin yardımınıza ihtiyacım var.