Ben 10. sınıf oğrencisiyim. Şu anda sağlık problemlerim yuzunden okula gitmiyorum. Bu 9. sınıfta da boyleydi. Yani ne 9. ne de 10. sınıf hakkında hicbir şey bilmiyorum ama 10. sınıfım. Belli ki bu benim yaşadığım sağlık problemini doktorlar cozemeyecek. Cunku daha hipertansiyon dışında bir şey bulamadılar. Ama bulamasalar da ben okulda belli başlı sıkıntılar cekiyorum. O yuzden acık liseye gecmek istiyorum ama bir yandan da kararsızım cunku okuduğum lise coğu kişinin yuksek puanlarla giremediği guzel bir Anadolu lisesi. O yuzden bazı sorularım var.

1. Benim şu an da okuduğum Anadolu lisesiyle acık lisenin bir farkı var mı?

2. Bu liseden Anadolu lisesine gecmek mantıklı mı?

3. Eğer gecersem evde derslere ayırmam gereken sure cok yuksek olur mu? Cunku dershaneye gitmeyi duşunmuyorum.

4. Dediğim gibi 10. sınıfım ama ne 9. sınıf ne de 10. sınıf hakkında hicbir şey bilmiyorum. Okul başladığından beri hic okula gitmedim cunku. Bu acık lise okumamda sıkıntı cıkarır mı? Aynı anda hem 9. sınıf konularını toparlayıp hem de 10. sınıf konularını calışmak sıkıntı yaratır mı?

Sorularım bu kadar yardımcı olursanız sevinirim. Eğer acık liseyi deneyimleyen biriyseniz kendi goruşlerinizi de yazarsanız sevinirim.