Dun derse tam zamanında geldim hatta 10 dakika erken geldim. 10-15 dakika sonrada yoklama alındı ve sınıfta ses olduğu icin benim ismim okunduğu zaman duymadım (test cozuyordum ve yanımdakiler dahi duymadı) ondeki arkadaşlarım benim duymadığımı gorunce once oğretmene sonra bana seslendiler ama oğretmen onun soylemesi lazım diyerek yok yazdı ve ben yok yazarken fark ettim. Burada olduğumu belirttim ama gıcık bir tavırla yok yazdım artık dedi. Zilde mudur yardımcısına gittim ve daksil istedim, olmasına rağmen daksil yok dedi (normalde saygılı bir insan bunu karşıdakinin yuzune doğru soyler ama yuzume bile bakmadan dedi bunu). Kısaca ilgisiz bir şekilde hic yardımcı olmadı. Sonraki derste gizli gizli gelen var mı diye sormadan yoklamayı aldı. Bende başlarım boyle eğitim sistemine diyerek bıraktım. Şimdi burada tamamen ben haklıyım ancak hicbir şey yapamadım. Yok yazılmak umurumda değil cunku her gun okula vaktinde gelen birisiyim amacım burada hakkımı aramak. Eğer dun ofkemi konrol etmeseydim mudur yardımcısı ile cok fena tartışacaktım.