Oncelikle biraz uzun yazabilirim kusura bakmayın. 9-10-11 boş gecti(hicbir bilgim yok tamamen sıfırım) ve tum yuk son seneye kaldı. Bunun farkındayım. Bir tanıdığın yardımı ile bir ozel oğretim kurumuna kayıt oldum ve okul ile benim calışma programım cok cakışıyor. Şu anda sayısal derslerin hem TYT hem AYT ile gidiyorlar. Ve oradaki oğrencilerin coğu 4 senedir o kurumda olduğu icin ona gore anlatıyorlar yani daha onceden biliyormuş kafasında anlatıyorlar. Sınıflarda sıralama var. Şoyle m-n-o-o-p diye 5 şube var ve onceden TYT sınavı olarak sınıflara yerleştirdiler. Ne hikmetse 3.seviye ( 12-o)sınıfa duştum ve ozellikle AYT matematik dersinde cok hızlı işleniyor daha onceden gorduğumuz varsayılarak. Bu tum sayısal dersler icin aynı ben normalde EA oğrencisiyim ama bu sene sayısal sectim cunku bir farkı olmayacaktı calışma acısından cunku gecen sene Online derslerin hicbirine girmemiştim. Ayrıyeten her konu bitiminde unite değerlendirme sınavı oluyoruz. Ben hangi birine calışacağım? Bunu babama da soyluyorum ancak gecen yılını boş gecirmeseydin vs. diyor. (evet doğru diyor ama şu anda olay farklı) ben TYT fiziği bitirmeden neredeyse hicbir şey bilmiyorum yeni yeni oğreniyorum AYT fiziğe başlamak ne kadar mantıklı? (bu tum sayısal dersler icin gecerli). Dersler, konular bir dağ gibi yığıldılar onumde. Bazen strese giriyorum dun gece uyuyamadım mesela ve stresten sacım dokuluyor (tabii bunun başka nedenleri de var). He bana kalsa acıktan okurum once TYT'yi bu aralıkta bitirim sonra da AYT'ye başlardım, TYT'yi de turlayarak calışırdım deneme atardım her hafta ama okul işin icine girince oyle olmuyor cok karmaşık bir hal aldı. Sizce ne yapmalıyım yarın rehberliğin yanına gideceğim.