Oncelikle ergen değilim. Normal şekilde cozum arıyorum. Ayrıca liseye gidiyorum. Gizlilik acısında sınıf soylemesem daha iyi olur ama 9. sınıf değil. Her neyse.

Meslek lisesinde okuyorum ve biliyorsunuz ki meslek liselerinde insanların huzurunu kacıran, dersleri bolen ve surekli sacma hareket yapan insanlar var. Dun bir kavga oldu, kavgayı cıkartanlar da onlar. Bunlar durup dururken bizimkine bulaşmış, bizimki de karşılık vermiş. E tabii ki karşılık verecek. Bunlar da bugun sınıfa geldiler, 3-4 kişi geldiler ve bizimkine bayağı saldırdılar falan. Tabii ayırdık. Bizimki bayağı efendi bir cocuk bu arada; gidip durup dururken kimseye bulaşmaz. Bu bizimkine bulaşan sınıf zaten serseri dolu. Eziklemek veya kucuk duşurmek icin soylemiyorum, gercek bu.

Hani şoyle tarif edeyim, sınıfta hoca varken sınıfa dalmak, kapıya tekme atıp kacmak, hem de dersteyken. Kısacası okulun huzurunu kacıran tipler. Klasik meslek lisesi problemi.

Yani bunlar gelmiş, durup dururken bizimkine bulaşmış, bizimki de karşılık vermiş. Bunlar da şimdi bizimkine rahat vermiyor cıkışta falan. Bu tipleri dovmek bile boşu boşuna eli yormak aslında. Vasıfsız tiplerin teki, yine kucumsemek icin soylemiyorum. Her onune gelene bulaşan tipler. 50 kuruş tayfa yani.

Ne yapılabilir bunlara? Huzur kacırmaktan başka bir işleri yok. Bu kavga olayı mudure falan gitti bu arada. Hocalar da bu durumu pek hoş karşılamıyor bu arada. Hoca deli oldu desem yeridir.

Bu aralar zaten sinirim ayrı bir bozuk, gelse bir şey dese direkt cakacağım suratına bir tane; cıkaracağım sinirimi.

Dalga gecmezseniz sevinirim.